Minimál design koncepció

A mai minimál trend egyik legnagyobb kihívása, a hatalmas egybefüggő terek látványának egységes kialakítása, ahol a falak és a padlók nagyvonalúan, módon hézagmentesen folynak egymásba. A KERAKOLL DESIGN HOUSE koncepció átalakítja élettereket, átírja azok hagyományos megközelítését, azért, hogy egy teljesen újszerű, modern felfogásban formálja újra azokat.

Az alapgondolat egy probléma megoldásra fókuszált, vagyis a  tökéletes egyensúly megteremtésére a különböző jellegűek és struktúrájú felületek közt, anélkül, hogy ezek kialakítása akár egyetlen  milliméternyi bontással is járna, mindegy hogy hideg, vagy melgburkolatról, falról, vagy padlóról, fürdőszobáról, nappaliról, hálóról, vagy akár konyháról beszélünk.

kerakoll-design-house-inspiracio
kerakoll-design-house-furdoszoba2
KERAKOLL DESIGN HOUSE  RE DESIGN

Kerakoll Design House, egy olyan tíz, semleges árnyalatra épülő teljes körű koncepció, ami a legváltozatosabb anyagokon, és felületeken alkalmazható: csempén, fán, falon, műanyagon, fémen, vagy üvegen egyaránt.

A különböző felületekre felhordott finom fátyolos anyag színei és azok árnyalatai tökéletes harmóniában folynak össze egymással.

Az egyik legizgalmasabb szempont, hogy nincs felület, ami kizáródna a koncepcióból.  Mindegy hogy hagyományos vagy könnyű szerkezetes fal, kerámia, csempe, gres, tégla, kő, vagy épp fapadló  az alap, a technológia bármelyiken alkalmazható, egyszerűen csak rá kell kenni, és kész az új, homogén, vagy tetszés szerint strukturált felület.

KERAKOLL DESIGN HOUSE DECOR
KERAKOLL DESIGN HOUSE INSPIRÁCIÓ

KERAKOLL Design House project a neves építész tervező, Piero Lissoni nevéhez fűződik,  melyet valójában az  általa priorált egybefüggő indusztriális terek belsőépítészete ihletett – és valójában nem más, mint egy különleges kromatikus utazás  a fehértől a feketéig, a köztük húzódó semleges, természetes árnyalatokkal gazdagítva.

designers-piero-lissoni-flos-08-600x813
Kerakoll-Design-House_
kerakoll-dedesign-house-08